AJANKOHTAISTA:

26.3.2020
ÅBO SVENSKA TEATER PERUU MYÖS LOPUT KEVÄÄN 2020 ESITYKSISTÄ


Åbo Svenska Teaterin johto on päättänyt perua loput esityksistään 13.4. jälkeen aina toukokuun loppuun. Aiemmin teatteri ilmoitti peruvansa kaikki esitykset 13.4. saakka. Sittemmin teatteri on neuvotellut vierailevien ryhmien ja taiteilijoiden kanssa, jotka olivat tulossa teatterin eri näyttämöille esiintymään kevätkauden loppupuolella. Taloudellisesti vaikea, mutta yksimielinen päätös on nyt perua kaikki esitystoiminta koko loppukeväältä. Teatteri peruu myös kaikki kiertue-esityksensä. Näin teatteri haluaa myös omalta osaltaan kantaa vastuuta koronaviruksen leviämisen rajoittamiseksi.

Teatteri keskittyy tulevaan kauteen

Teatterin henkilökunta työskentelee nyt seuraavan kauden parissa, joka toivottavasti pystytään toteuttamaan suunnitelmien mukaisesti. Lavastamo ja puvustamo valmistelevat Hemåt över isen- sekä Hundarnas historiepjäs -näytelmien lavasteita ja pukuja ja peruukkeja valmistellaan. Hallinnon henkilökunta hoitaa työtehtäviään enimmäkseen etänä sekä kokoontuu virtuaalisesti. Markkinointiosastolla tehdään jo valmistavaa työtä sekä tulevalle kaudelle että keväälle 2021. Näyttelijöillä on erikoisprojekteja, jotka näkyvät yleisölle virtuaalikanavien kautta kevään aikana.

Julkaisemme materiaalia Facebooksivuillamme, klikkaa tästä ja pääset sinne!

 

18.3.2020
Rakas yleisö, 

Koronavirus ravistelee yht'äkkiä koko maailmaa ja me kaikki olemme samassa tilanteessa. Olemme nyt toistaiseksi keskeyttäneet esitystoimintamme 13.4 asti. Kaikki vierailevat esitykset ovat peruuntuneet 31.5 saakka. Klikkaa tästä saadaksesi esiin täydellinen lista. Seuraa ajankohtaista otsikon alta tietoja, Päivitämme tähän sitä mukaan kun tilanne elää.  Seuraamme tilannetta ja reagoimme viranomaisten suositusten mukaisesti. Yleisön ja henkilökunnan terveys ja turva ovat nyt etusijalla.
Tämäkin menee ohi ja silloin näemme jälleen täällä teatterissa.

Lämpimin terveisin, 

teatterinjohtaja Jukka Aaltonen

NÄYTTÄMÖLLÄ

ESITYSKALENTERI