GRANDE LEGRAND

10 - 10.10.2020
n. 1 h 15 min, ei väli-aikaa
Ruotsi, suomi, englanti
Jazzmusiikki, Studionäyttämö

PERUTTU

Vieraamme on taloudellisista syistä perunut esityksensä meillä. Vapaaan kentän toimijat ovat tällä hetkellä erityisen tiukkassa tilanteessa. Toivomme ja odotamme, että saamme Grand Legrand-esityksen vierailemaan meillä myöhempänä ajankohtana.

Konsertti Grand Legrand on jatkumo rakastetulle konserttisarjalle "A tribute to Nat King Cole". Se on neljän jazzmuusikon kunnianosoitus suurelle elokuvasäveltäjä Michel Legrandille, kolmen Oscarin ja viiden Grammyn voittajalle.

Yleisölle tarjoillaan uusia versioita "Cherbourgin sateenvarjot" ja "Windmills of your mind" -klassikoista, mutta illan aikana kuullaan myös vähemmän tunnettuja musiikkihelmiä”. Intiimissä ja tunnelmallisessa konsertissa Legrandin unohtumattomia kappaleita tulkitsevat valovoimaiset jazzvokalistit Sofia Finnilä ja Jay Kortehisto. Konsertissa kuulemme myös Kortehiston upeaa pasuunansoittoa sekä tarinoita Legrandin elämästä ja tuotannoista.

Laadukkaasta ja kekseliäästä säestyksestä vastaavat Eliina Mäkiranta pianolla ja Ape Anttila kitaralla sekä bassolla. Sofia Finnilä, laulu, Jay Kortehisto, laulu & pasuuna, Eliina Mäkiranta, piano, Ape Anttila, basso & kitara.

  

Vi och våra samarbetspartners (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) vill erbjuda dig skräddarsydd service via webbkakor (s k cookies). Ta del av all fin teaterinfo här, godkänn kakorna och du är välkommen in! Vad betyder kaka i det här sammanhanget? Läs mer.

close