Turvallista teatteria

Olemme ottaneet käyttöön seuraavat turvallisuustoimenpiteet kaikilla näyttämöillä, jotta teatterikäyntisi sujuisi mahdollisimman turvallisesti.

Ennen esitystä

Välttääksemme jonoja teatterin aulassa, myymme lippuja ainoastaan Hansakorttelin lipunmyymälästämme. Pyydämme välttämään käteisen käyttöä ja noutamaan liput hyvissä ajoin etukäteen ennen esityksen alkua!

Vahtimestarimme käyttävät suojavisiiriä ja hansikkaita estääksemme tartuntoja.

Suosittelemme yleisöä käyttämään kasvomaskia.

Myymme käsiohjelmia vaatesäilytyksestä ennen esitystä ja toivomme, että maksat kortilla.

Ovet teatterisaliin avataan normaalia aiemmin, 30 min ennen esityksen alkua, jotta sinä ja muut katsojat ehditte paikoillenne rauhassa ja turvavälejä noudattaen. Pyydämme erityisesti heitä, joilla on paikat katsomon keskellä, tulemaan ajoissa paikoillensa.

Voit ottaa takkisi mukaan saliin mutta suuret kassit pyydämme jättämään vaatesäilytykseen.

Esityksen aikana

Istumapaikat on jaettu niin, että jokaisen istumapaikan vieressä on yksi tyhjä paikka niin eteen, taakse kuin sivulle. Poikkeuksena tästä ovat perheet ja pienet seurueet, jotka voivat istua vierekkäin.

Olemme rajoittaneet myytävien istumapaikkojen määrää 31.12.2020 asti, jotta voimme pitää huolen turvaväleistä.

Siivoamme teatterin tiloja useammin ja desinfioimme pintoja esitysten yhteydessä. Olemme lisänneet käsien desinfiointipaikkoja ja yleisön käytössä on WC-tiloja kaikissa kolmessa kerroksessa. Koko henkilökuntamme on sitoutunut noudattamaan hyvää käsihygieniaa THL:n suositusten mukaisesti.

Väliajalla

Suosittelemme tilaamaan tarjoilut etukäteen netistä: http://abosvenskateater.cafetiljan.fi/ tai ottamalla yhteyttä lipunmyyntiimme 02-277 73 77 biljetter@abosvenskateater.fi tai samalla, kun noudat lippusi.

Olemme pidentäneet väliaikaa välttääksemme jonojen muodostumista.

Mitä sinä voit tehdä?

- Muista pestä kädet usein ja käytä käsien desinfiointiainetta!

- Nouda lippusi hyvissä ajoin etukäteen tai osta lippusi netistä www.lippu.fi

- Varaa tarjoilut väliajalle etukäteen!

- Tule teatteriin vain terveenä! Jos sinä tai joku seurueestasi sairastuu, vaihdamme mielellämme liput toiseen esityspäivään.

- Tule ajoissa paikalle!

- Muista turvaväli!

- Suosittelemme yleisöä käyttämään kasvomaskia.

 

Noudatamme samoja periaatteita myös kiertuenäytöksissämme niin pitkälti kuin se on mahdollista.

Meillä on ollut ikävä yleisöämme ja odotamme innolla yhteisiä hienoja ja turvallisia teatterielämyksiä! Lämpimästi tervetuloa teatteriin!

 

Lipunmyynti 31.10

Lipunmyynti on suljettu 31.10.

 


Oopperapari Cavalleria rusticana ja Pajazzo siirretään keväältä 2021 kevääseen 2022

Syynä siirtoon ovat koronapandemian vaikutukset.  Oopperat ovat mahdottomat esittää sekä fyysisesti että taloudellisesti. Åbo Svenska Teaterin näyttämö on liian ahdas oopperakuorolle ja usealle solistille eikä turvavälejä näyttämöllä siksi voida taata. 

Mikäli tämänhetkiset katsojarajoitukset ovat voimassa keväällä 2021 oopperoiden tuottaminen ei ole taloudellisesti mahdollista.
Lipun keväälle 2021 ostaneisiin asiakkaisiin ollaan erikseen yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Kevään 2022 liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupas-sa www.lippu.fi ja myyntipisteissä sekä Åbo Svenska Teaterin ja Turun filharmonisen orkesterin lipunmyynneissä tiistaista 6.10. alkaen.


Haemme siviilipalvelusvelvollista IT- ja media-alan tehtäviin

Tehtävänkuva muokataan palvelusvelvollisen oman osaamisen mukaan. Tehtäviä voivat olla esim. IT-käyttäjätuki, graafinen suunnittelu ja valo- ja videokuvaus.

Toivomme sujuvaa toimisto-ohjelmien (Word, PowerPoint) käyttötaitoa. Graafinen osaaminen, Adoben ohjelmistojen hallinta ja kokemus esim.valo- tai äänitekniikasta tai valo- ja videokuvauksesta ovat eduksi. Hakijalta edellytetään ruotsin kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista.

https://vipa.mol.fi/sivaripub/servplace/7343097


Perhelauantai

Lauantaina 21.11 koko perhe voi nauttia maukkaasta brunssista Tiljanilla ennen Hundarnas historiepjäs-näytelmää (suom. Koirien historianäytelmä).

Brunssin hinta on 17/12 €. Ilmoittautumisia otetaan vastaan lipunmyynnissämme. Muista myös mainita mahdolliset allergiat.

 


#Distansteater

Kevään aikana pääsit joka perjantai kurkistamaan näyttelijöidemme arkeen ja miltä heidän työnsä näytti juuri silloin.

Julkaisimme materiaalia Facebooksivuillamme, klikkaa tästä ja pääset sinne!

Vi och våra samarbetspartners (Lippu.fi, Google analytics, Google ads, Facebook, Vår chat Drift) vill erbjuda dig skräddarsydd service via webbkakor (s k cookies). Ta del av all fin teaterinfo här, godkänn kakorna och du är välkommen in! Vad betyder kaka i det här sammanhanget? Läs mer.

close