Taiteiden yö 13.8.2020

Åbo Svenska Teaterin Päänäyttämöllä on torstaina 13.8 klo 19 sekä klo 20.15  Hemåt över isen-näytelmän (suom. Jäätä pitkin kotiinpäin) avoimet harjoitukset. Voimassa olevien suositusten mukaan teatterisaliin otetaan 130 henkilöä. Ilmaiset paikkaliput ovat saatavilla Hansakorttelin Thalianpuoleisesta lipunmyynnistä 11.8. klo 12 alkaen.
Taiteiden yö ruotsiksi järjestetään Hus Lindmanin pihalla Piispankadulla Turussa. Näyttelijä Ingemar Raukola esittää siellä kl.17.45 lyhyen otteen lastennäytelmästä När Farfar blev ett spöke (suom. Kun isoisästä tuli kummitus). Näytelmän ensi-ilta on torstaina 3.9.

 


Turvallista teatteria

Teatterikausi on taas käynnissä poikkeuksellisen kevään jälkeen. Me keskitymme yleisön ja henkilökunnan terveyteen ja turvallisuuteen ja noudatamme viranomaisten suosituksia sekä näyttämötaiteiden toimijoille laadittuja yhteisiä ohjeita.

ME TÄÄLLÄ TEATTERISSA

- siivoamme tilat useammin
- jäämme kotiin pienimmästäkin sairausoireesta
- huolehdimme hyvästä käsihygieniasta
- käytämme käsineitä ja kasvosuojaa tarvittaessa
- vältämme jonojen muodostumista, lippuja myydään sen takia ainoastaan Hansakorttelin Thalianpuoleisesta lipunmyyntipisteestä (ei teatterin aulasta)
- vältämme käteismaksuja
- tiedotamme säännöllisesti yleisöä tilanteesta

YLEISÖLTÄ TOIVOMME

- tule terveenä teatteriin, sairaustapauksessa teatteri vaihtaa mielellään vaikka koko seurueen liput toiseen esitykseen
- lunasta liput etukäteen, väliaikatarjoilut kannattaa niin ikään varata ennakkoon ja yleisöä pyydetään tulemaan ajoissa teatteriin
- pidä turvaväli muihin ja huolehdi käsihygieniasta sekä käytä käsidesiä tarvittaessa

Meillä on ollut ikävä yleisöämme ja odotamme innolla yhteisiä hienoja ja turvallisia teatterielämyksiä, teatterijohtaja Jukka Aaltonen sanoo ja toivottaa samalla yleisön jälleen lämpimästi tervetulleeksi teatteriin.

 


#Distansteater

Kevään aikana olet joka perjantai päässyt kurkistamaan näyttelijöidemme arkeen ja miltä heidän työnsä näyttää juuri nyt. Seuraa tägiä #distansteater!

Julkaisimme materiaalia Facebooksivuillamme, klikkaa tästä ja pääset sinne!

 


Vanhaan, kauniiseen teatteritaloon on turvallista tulla

Teatterin tiloissa havaitut halkeamat ovat saaneet runsaasti huomiota
mediassa viime aikoina. Perusteellisia tutkimuksia on tehty ja tilannetta seurataan säännöllisesti.

Emme koskaan vaarantaisi yleisömme turvallisuutta. Tutkimusten jälkeen asiantuntijat takaavat, että teatterirakennuksessa on turvallista liikkua.